OVER MIJ

Slow Down, Calm Down, Don't Worry, Don't Hurry, trust the Process...


Ik ben Martine Withag, moeder van een tweeling en al heel veel jaren samen met Roy.
Hardlopen is al jaren mijn passie; hoofd leeg maken, even tijd voor mijzelf en doelen nastreven. 
Het lopen ging na de geboorte van de kinderen niet meer zo gemakkelijk, maar met of zonder pijn, ik bleef doorlopen. Af en toe zoveel pijn in mijn rug dat ik een paar dagen plat moest om weer verder te kunnen. 

Nu terugkijkend liep ik al die jaren vanuit mijn hoofd en op wilskracht, terwijl mijn lichaam allerlei signalen afgaf dat het anders mocht. Ruim twee jaar geleden heb ik mijn eigen life event meegemaakt. Vanaf toen ben ik teruggegaan naar mijzelf. Naar mijn lichaam. Niet meer leven vanuit het hoofd, maar van binnen uit. Want je lijf is vele malen slimmer dan je hoofd en we zijn gaandeweg vergeten te luisteren naar ons lichaam. Daar was ik zo ontzettend het voorbeeld van. 

Nu is mijn lichaam mijn stuur en luister ik naar de signalen. Ik leef en loop niet meer op wilskracht, maar zoveel mogelijk vanuit zachtheid en zelfliefde. Mediteren voor meer rust; dichterbij mijzelf komen en intermittent fasting (IF) voor nog meer heling. Dit heeft mij veel gebracht . 

En nu heb ik een missie. Een missie om mijn kennis met vrouwen te delen en hen een stukje op weg te helpen. Om eensgezinden meer zachtheid te geven en de kunst van 'me time' te leren. Je fitter voelen, maar vooral plezier hebben door samen te bewegen met Slowrun Enschede!  

Loop je met mij mee? Ik vind het een eer je te mogen verwelkomen!

Liefs, 💗Martine

Intermittent fasting

Naast slowrun coach ben ik ook IF (intermittent fasting) coach. Het heeft op verschillende niveaus zoveel te bieden. Intermitterend Fasting staat voor vasten met tussenpozen. De meest bekende variant is eten tussen 12:00uur en 20:00uur, de rest van de dag eet je niet. Hierin kun je variëren en tevens is IF geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

IF is niet alleen een afval tool, doordat je lichaam overgaat op vetverbranding. Daarnaast heeft het vele gezondheidsvoordelen, zoals:
* je slaapt beter
* je lichaam heeft tijd om bezig te zijn met celvernieuwing
* je hebt geen insuline pieken meer waardoor je de hele dag fit en gefocust bent.
* je bent niet de hele dag met eten bezig
* je bespaart geld
* Je wordt emotioneel stabieler 


Tijdens de 10 weekse cursus zal ik meer vertellen over Intermittend Fasting en wat het voor jou kan bieden.
Wil je nu al meer weten of een coaching traject, laat het mij weten!